Disclaimer

Betaling, annulering, inhalen :

Bij de Yoga&Ontspanning kun je kiezen voor een gratis proefles. Als je na de proefles besluit 5 of 10 lessen te volgen, ga ik er van uit dat je mee doet en verplicht je jezelf tot betaling. Stroom je halverwege in, betaal je alleen de lessen die je gaat volgen.

Ook de cursus Mindfulness&Stressreductie begint met een gratis proefles. Als je daarna het inschrijfformulier hebt ondertekend en ingeleverd ga ik ervan uit dat je meedoet en verplicht je jezelf tot betaling.

Betalingen graag binnen 10 dagen na de proefles contant meenemen of overmaken op rekening NL67SNSB0948915129 t.n.v. K.M.Keijzers te Gieten. Annuleren is dan niet meer mogelijk. Mochten er toch problemen optreden of er is werkelijk iets aan de hand, kunnen we in overleg besluiten de cursus op een ander moment te hervatten of is er wellicht een andere invulling mogelijk.

Als je een les hebt gemist, mag je deze op een evt. andere lesdag inhalen, liefst in dezelfde week. Anders graag in overleg. Na 3 weken vervalt de les (het is gezien het aantal plekken niet altijd mogelijk om in een volgende serie nog een eerder gemiste les in te halen).

Voor de sessies, massages en consulten geldt: bij tijdig aangeven dat je niet kunt,  maken we een andere afspraak. Bij annulering 3 tot 1 dag(en) van tevoren: 50% van de sessie wordt in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24u wordt de gehele sessie in rekening gebracht.

Drieluik: deze cursus is te kort voor een proefles, we hanteren daarom de regel: opgave betekent meedoen en verplichting tot betaling.

Betalingen graag overmaken of contant meenemen op de 1e lesdag. Bankgegevens:NL67SNSB0948915129 t.n.v. K.M.Keijzers te Gieten.