Yoga&Ontspanning

Yoga&Ontspanning wordt gegeven in de vorm van wekelijkse lessen. Indien er plek is, kun je op elk gewenst moment instromen.

Tijdens de lessen maak ik gebruik van van yoga-oefeningen aangevuld met bewegingen uit andere disciplines zoals tai-chi of lichaamswerk. Deze zorgen ervoor dat je soepeler wordt, sterker wordt en je meer kunt ontspannen. Ook ademhaling speelt een belangrijke rol.

Bij stress, emoties of drukte verandert je ademhaling vaak zonder dat je dit doorhebt. Ook gaan we met onze aandacht uit ons lichaam en in ons hoofd zitten. Dit levert stress op. Je leert door de yoga-lessen weer te luisteren naar je lichaam en door de oefeningen zul je leren bewuster om te gaan met je lichaam. Daarnaast besteden we aandacht aan het tot rust brengen van je gedachten en het bewust in balans brengen van je lichaam.

De lessen zijn niet prestatiegericht, ik vind het belangrijk dat je je er goed door gaat voelen en uiteindelijk beter in je vel komt.

De lessen Yoga&Ontspanning worden gegeven op maandagavond of woensdagochtend (bij meer opgaven wordt er op hetzelfde dagdeel nog een les ingepland, dit wordt dan zsm bijgewerkt op de site)

Tijden maandag: 19.00 – 20.00 & 20.15 – 21.15

Tijd woensdag: 9.30 – 10.30
Woensdagavond: 19.30 – 20.30

Kosten:  85,- voor 10x of 45,- voor 5x

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles, wel graag even vooraf bellen/opgeven. Als je na de proefles besluit om 5 of 10 lessen te volgen, ga ik er van uit dat je mee doet. Ik werk in series van 10. Stroom je ergens middenin in, betaal je alleen de overige lessen. Betaling graag binnen 10 dagen na de proefles contant meenemen of overmaken op rekening NL67SNSB0948915129 t.n.v. K.M.Keijzers te Gieten. Annuleren is dan niet meer mogelijk. Mochten er toch problemen optreden of er is werkelijk iets aan de hand, kunnen we in overleg besluiten de cursus op een ander moment te hervatten of is er wellicht een andere invulling mogelijk.

Als je een les hebt gemist, mag je deze op de andere lesdag inhalen, liefst in dezelfde week. Anders graag in overleg. Na 3 weken vervalt de les (het is gezien het aantal plekken niet altijd mogelijk om in een volgende serie nog een eerder gemiste les in te halen).