Individuele sessie/Coaching ‘Primal Rebirth Therapie’

 • Wil je leren hoe je met stress kunt omgaan?
 • Wil je weten hoe je kunt leren ontspannen?
 • Of wil je iets meer weten over een situatie in je leven, een probleem op je werk of het feit dat je ergens in vastloopt?

In een individuele sessie heb je de mogelijkheid om onderwerpen of vragen waar je tegenaan loopt eens beter te onderzoeken. Je kunt hier meer leren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik geef je de ruimte om te onderzoeken waar je vastloopt of op welke manier je de situatie ook zou kunnen benaderen.

Je zult je meer bewust worden van hoe jij in het leven staat en zo kun je langzamerhand zelf weer sturing geven, in plaats van het gevoel te hebben dat dingen je overkomen. Dit geeft :
Meer rust, duidelijkheid en het gevoel dat je meer grip op je leven krijgt. Ik werk o.a. met beweging, mindfulness, aandacht sturen, ademhaling, innerlijk kind, dialogen, opstellingen en lichaamswerk.

 

Hoe ziet een sessie er uit? 

Vaak komen cliënten met een vraag binnen over stress, spanning of vastlopen en  ze willen leren ontspannen en meer bij zichzelf komen. Iedereen herkent dat wel: de maatschappij is erg snel, er wordt veel van je verwacht. Voor je het weet ben je aan het overleven, in plaats van te leven! Soms is dit heel waardevol en nuttig, soms zit het je meer in de weg en dit zorgt ervoor dat je niet dát kunt doen wat je het liefst zou willen doen. In een individuele sessie krijg je de ruimte om dit te onderzoeken zodat je weer in contact komt met jezelf.

Wat kun je ongeveer verwachten?

 • We gaan kijken waar je naartoe wilt werken en hoe je dit zou kunnen bereiken.
 • We beginnen altijd rustig met bijv. een ontspanningsoefening, zodat je leert luisteren naar je lichaam en af en toe even de oude, bekende gedachten kunt laten voor wat ze zijn.
 • We zullen (oude) patronen gaan onderzoeken. Wat is het nut hiervan en hoe herken je ze en blijf je ze de baas?
 • Waar/wanneer blokkeer je en hoe zou je dit kunnen oplossen?
 • We zullen veel aandacht besteden aan wat je lichaam je vertelt.
 • Wat is er nu en wat heb je nodig?
 • Je kunt leren je bewust te worden van je essentie en wie je werkelijk bent.
 • Je kunt leren meer te accepteren hoe dingen gaan en op de stroom mee te varen in plaats van er tegenin te zwemmen.

Het doel is om je meer bewust te worden van hoe jij leeft, wie je bent en waarom je doet wat je doet. Zo kom je meer ontspannen in het leven te staan en je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om je zo te blijven voelen.

Vaak liggen antwoorden in jezelf besloten. Het is aan mij om de juiste, veilige situatie te creëren waarin het antwoord naar boven komt. Dit doe ik door het gebruik van meditatie, ademhaling, mindfulness, opstellingen, dialogen, innerlijk kind-werk en beweging&lichaamswerk.

Info en kosten:

Voor het maken van een afspraak kun je op elk moment via telefoon of mail contact met mij opnemen. De sessies zelf kunnen plaatsvinden op de volgende dagen:

Maandagochtend

Dinsdagavond om de week

Woensdagmiddag en -avond
Vrijdagmiddag

In overleg zaterdag of zondag

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 50,-. Betaling graag binnen 10 dagen overmaken op rekening NL67SNSB0948915129 t.n.v. K.M.Keijzers te Gieten of contant meenemen op de dag zelf.

Annuleren: als het echt niet anders kan, kan een sessie geannuleerd worden. Wordt deze minder dan 24u voor de afspraak geannuleerd, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.