Psychotherapeutische massage

In een sessie van 1,5 uur onderzoeken we waar in jouw lichaam (in het verleden opgeslagen) spanning zit en waarom dat zo is. Zo brengen we je levensenergie weer in beweging door op te sporen waar de blokkades zitten en hiermee te werken. Aanraking ervaar je dan als manier om het contact met je lijf weer te herstellen.

Ik werk vanuit de integratieve massage. Dit is een combinatie van ontspanningsmassage, polariseren en dynamisch masseren. Dit wordt aangevuld met intuïtief aanraken. Door contact te maken met de plek van de klacht, zullen we onderzoeken wat er aan de hand is. Ons lichaam is gericht op contact, en je zult merken dat je lichaam je veel te vertellen heeft. Vaak werkt dit sneller en subtieler dan wanneer er over gepraat wordt!

 Info en kosten:

Voor het maken van een afspraak kun je op elk moment via telefoon of mail contact met mij opnemen.
De massages zelf kunnen plaatsvinden op de volgende dagen/dagdelen:

Maandagochtend en -middag, soms de dinsdagavond

Woensdagmiddag en -avond

Vrijdagochtend
In overleg zaterdag of zondag

Een massage duurt ongeveer 80 minuten en kost 60,-.  Betaling graag binnen 10 dagen overmaken op rekening NL67SNSB0948915129 t.n.v. K.M.Keijzers te Gieten of contant meenemen op de dag zelf.

Annuleren: als het echt niet anders kan, kan een afspraak geannuleerd worden. Wordt deze minder dan 24u voor de afspraak geannuleerd, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

 

Geef een massage cadeau!

Je kunt bij mij een waardebon kopen voor een massage, leuk om cadeau te geven!

Vanaf 15,- is elk bedrag mogelijk.

Voorbeeld van een waardebon: