Mijn naam is Marije Keijzers. Ik woon in Gieten samen met mijn man Paul en onze zoon Tijn.

Na de middelbare school kwam ik er gaandeweg achter dat ik door te studeren teveel in mijn hoofd kwam. Ik wilde meer met mijn lichaam werken en praktischer bezig zijn. Daarom koos ik voor de ALO en tijdens mijn afstudeerjaar werd ik begeleid door een lichaamsgericht werkende studieadviseuse. Zij heeft mij laten ervaren hoe ik meer naar binnen kon kijken. Ik meldde me aan voor de Primal Rebirth-opleiding van het Aumm-instituut.  Ik ben nu gediplomeerd lichaamsgericht psychotherapeut.

Ik vind het prachtig om in mijn praktijk mensen te mogen ontvangen en te leren kennen op een meer diepgaande manier. Vanuit respect contact maken waarbij kwetsbaarheid oké is. Ik zie dan ieder mens juist als een heel krachtig individu. Alsof de schaamte of overtuigingen over hoe je je zou ´moeten´ gedragen wegvallen.

Op die manier werk ik ook graag. Dit zorgt voor een prettige en veilige sfeer waar je jezelf kan zijn en weer contact kan maken met de kwaliteiten, kracht en energie die vaak nog wat verscholen liggen onder de automatische piloot.

Voel je vrij om contact op te nemen en eens iets uit te proberen!